tag:blogger.com,1999:blog-2851229375097037207.post383945536588775920..comments2023-03-26T10:10:21.611+02:00Comments on Červený rendlík: Spaghetti carbonaraAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/06669088301759736393noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2851229375097037207.post-58088278724388274132016-05-19T11:24:32.250+02:002016-05-19T11:24:32.250+02:00V originálním receptu myslím česnek není (i když m...V originálním receptu myslím česnek není (i když můžeme opět dlouze polemizovat, co je a co není originální recept) a máte pravdu diskutuje se o tom dost. Já ho tam dávám opravdu jen na ovonění oleje, protože mi to tak chutná a nejsem zastáncem úplně striktního dodržování tradičních receptů, když to co změním, není úplná blbost a nezmění to úplně smysl receptu. Příkladem může být originální valašská kyselica, která byla původně jen voda ze zelí a brambory :). Chytrý progres prostě na škodu dle mého není. A dobrou chuť k obědu :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06669088301759736393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2851229375097037207.post-37631513811250786482016-05-19T11:07:26.225+02:002016-05-19T11:07:26.225+02:00Ano, je to vynikající, ale i o tom česneku se hodn...Ano, je to vynikající, ale i o tom česneku se hodně diskutuje. Já ho miluju, tak ho používám...A díky za tip na obědMartin P.https://www.blogger.com/profile/10369372276589569054noreply@blogger.com