středa 11. května 2016

Bramborový salát s rukolou a sušenými rajčaty

Jednoduchá rychlovka k večeři. Ingrediencí jen pár a výsledek vynikající. Jaro je v plném proudu, takže ředkvičky a rukolu už máme svoji. Ty první jarní jsou stejně nejlepší :)




Budete potřebovat:

750g brambor (pokud možno nových)
5 půlek sušených rajčat v oleji
5 ředkviček
2 lžíce oleje z naložených rajčat
hrst rukoly
sůl

Omyté brambory uvařte ve slupce do měkka. Pokud máte pěkné nové brambory tak nemusíte loupat, jinak po uvaření ještě teplé oloupejte. Nakrájejte na pravidelné kousky. Osolte přidejte pokrájené rajčata a olej a promíchejte. Přidejte jednou napůl překrojenou opláchnutou rukolu a ředkvičky nakrájené na silnější plátky a opatrně promíchejte ještě jednou. Podávejte vlažné jako hlavní chod nebo salát ke grilovanému masu i rybě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu moc ráda, když tady zanecháte váš komentář. Máte nějaký nápad, co by jste chtěli vyzkoušet, nebo potřebujete s něčím poradit? Sem s tím!